De nieuwste updates, foto's en artikelen kunt u nu lezen op Zuivere Bhakti, de primaire bron van informatie en inspiratie op het web voor de Nederlandse Sanga onder de begeleiding van Sri Srimad Bhaktivedanta Narayana Gosvami Maharaja, de spirituele gids en inspiratie van tienduizenden discipelen en volgelingen wereldwijd.

dinsdag 26 augustus 2008

Janmastami foto's 2008

Het schilderij van Srimati Yadurani/Syamarani didi

Het altaar


Indiase dans


Meer dans...


Voordracht Sriman Indu Bhusana Prabhu,
met vertaling naar Hindi voor Sripad Rasananda Prabhu


Kirtan tijdens de abhisek


Vinod Bihariji


Gaura Arati


Offeren van lichtjes


Sripad Rasananda Prabhu


Srimati Sasikala didi


Dansende toegewijden


Sriman Rambhadra Prabhu op de mrdanga


Baby Gopal in zijn schommel


De Deities


Afsluitings kirtan


Alle eer aan de verzamelde toegewijden!

vrijdag 22 augustus 2008

Radhastami

zondag 17 augustus 2008

Janmastami

zondag 3 augustus 2008

vrijdag 1 augustus 2008

Sri Baladeva Purnima


Welkom

'Vaisnava Nieuws’ is een alternatief voor de andere hoog politiek georiënteerde websites betreffende de Gaudiya Vaisnava gemeenschap. Zoveel mogelijk nieuws, lezingen & artikelen van en over vele volgelingen van Srila Bhaktisiddhanta Sarasvati Thakur en zijn discipelen die invloed hebben op de levens van de volgelingen van Sri Caitanya Mahaprabhu zullen hier gepost worden.

Het komt in de verste verte niet in me op mijn guru van de uwe of van wie dan ook te onderscheiden. Er bestaat slechts één Guru, die in een oneindige verscheidenheid aan gedaanten verschijnt, om u, mij en alle andere mensen te onderrichten ." [volledige tekst kan hier gelezen worden.] (Srila Prabhupada, 1936)


‘Vaisnava Nieuws’ vervult Srila Prabhupada’s niet-sektarische gemoedsgesteldheid. Er zal weinig aandacht geschonken worden aan “hot topics” of “controversiële” discussies door discipelen en volgelingen. De grootste aandacht gaat specifiek naar de woorden van de Gaudiya Vaisnava Acarya’s en hun bovenzinnelijke realisaties over de missie van Sri Caitanya Mahaprabhu.